Alman Pastası

RenkliDusler

Active member
Alman Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım çay sıvı yağ
  • 2’5 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
Kreması için:

  • 2,5 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 1 limon rendesi
Alman Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şeker mikser ile çırpılır.
  2. İyice köpürdükten daha sonra öbür gereçler ek edilir ve küçük kek kalıplarına dökülür.
  3. Fırında 170 derecede üzeri yavaşça kızarana dek pişirilir.
  4. Kreması hazırlanır ve içine sürülür.
  5. Üzerine pudra şekeri serpilir.
  6. Ben frambuazlı çikolata ile süsledim siz istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.
Alman Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst