“Antonio'yu seviyorum, Katia Follesa her zaman arkadaşlarla”

GecKalmam

Active member
Hem bir erkek hem de bir kadın için böyle bir tarihsel dönemde çok karmaşıktır. Bir erkek için daha fazla, biz annelerin büyük bir sorumluluğumuz var çünkü yarının adamları olacaklar. Ayrıca kişisel deneyimlerime dayanarak, her zaman önemli değerleri oğluma iletmeye çalışıyorum. Bir an için vazgeçmiyorum. Çok az sürer çünkü sadece havalı hissetmek için onlara ait olmayan bir şey kaybeder veya karışırlar. Pierluigi ile çok güzel bir ilişkim var. O canlı bir çocuk, bazen tembel ama beni çok dinliyor. Hassas ve sevecen, çok konuşalım. Çok fazla psikoterapi yaptı çünkü her ne pahasına olursa olsun istedim. Akıl sağlığı, özellikle bu tarihsel ve sosyal bağlamda, geri kalan her şeyden önce gelir. Tüm zorluklarla yalnız bir oğlunu yetiştiren bir anneyim. Her ne kadar harika bir arkadaşım var, birlikte yaşadığımız ve çok iyi. Büyük bir uyum var ama rollere saygı temeldir: eşim rolünün ne olduğunu biliyor, oğlum onu doğru rolde çerçeveledi ve ben annem. Bir anne ve baba olarak yapamam, figürler her zaman buna bakılmaksızın olmalı. Hepsini çıkardım, kesinlikle bazen ben de yanılacağım. Bazen çok fazla talep ediyorum ama dünyaya gitmelerine izin verme korkusu çok büyük.