RenkliDusler
Active member
Bastık Gaziantep Metodu Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 5 yemek kaşığı nişasta
 - 1 çay bardağı pekmez
 - 5 su bardağı su
 
- Ceviz içi
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Nişastayı, pekmezi ve suyu bir tencereye alıyoruz.
 - Ocağa almadan evvel nişasta eriyinceye kadar yeterlice karıştırıyoruz.
 - Ocağa alıyoruz hiç bırakmadan karıştırıyoruz.
 - Kaynamaya başlayınca altını kısıyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz.
 - Üstü beyaz beyaz olmaya başlayınca altını kapatıp servis edeceğimiz kaselere alıyoruz.
 - Üzeri için de cevizleri ezip süslüyoruz. Afiyet olsun.