RenkliDusler
Active member
Bol Çilekli Parfe Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 paket burçak bisküvi
 - 2 poşet krem şanti
 - 1 kase çilek
 - 2 adet muz
 - 1 tane kivi
 - Yarım kase çikolata yahut damla çikolata
 - 1 su bardağı süt
 
- 1 avuç antep fıstığı
 - Çikolata sosu ve biraz çilek
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Krem şanti süt ile çırpalım kenara alalım.
 - Bisküvi ufalayalım.
 - Bütün meyveleri ufak ufak doğrayalım.
 - Meyveleri krem şanti ile karıştıralım streç sinema serdiğimiz kalıba dökelim .
 - Derin dondurucuda 3 saat kadar bekledikten daha sonra tabağa alıp üzerini süsleyip servis edebiliriz afiyet olsun.