Çilekli Pastam

RenkliDusler

Active member
Çilekli Pastam Tanımı İçin Gereçler

  • Pandispanya (Tam Tutan Pandispanya)
Pasta için;

  • 1 paket krema
  • 1 bardak süt
  • 1 paket hazır puding (400 ml süt)
  • 1 paket çilek
  • Hindistan cevizi
Pandispanyayı ıslatmak için

  • 1 su bardağı süt
Çilekli Pastam Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Merhaba arkadaşlar.
  2. Öncelikle pandispanya tanımı sayfamda mevcut akşam yapıp hazırladım bu günde hazırlık etabına geçtim.
  3. Soğuk sütle pasta kreması hazırlayıp buzdolabına alalım. Pudingimizi de hazırlayalım. Sütü tencereye alalım puding de ekleyip karıştırın katılaşınca 2 -3 dakika kaynadıktan daha sonra indirelim.
  4. Soğumasını bekleyelim. Ortada karıştıralım. Kabuk tutmasın diye çileklerimizi ikiye ayıralım.
  5. Pandispanyanın alt kısmını ıslatalım ortaya ortaya puding dökelim.
  6. İçine bir avuç damla çikolata serptim.
  7. Öteki pandispanyayı üzerine ekleyin ıslatın.
  8. Sütle krem şanti üzerine sürün daha sonra çilekle form verin .1 gece buzdolabında bekletin.Afiyet olsun.
 
Üst