RenkliDusler
Active member
 Çıtır Çanakta Ispanak Püresi Tanımı İçin gereçler 
								- 500 g ıspanak
 - 1 demet taze soğan (İnce doğranmış)
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 1 tutam muskat rendesi
 - 1-2 diş sarımsak
 - 1-2 kaşık krema
 - 150 g taze tel kadayıf
 - 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
 
- Tel kadayıfa çanak biçimi vererek tepsiye alın ve evvelinde ısıtılmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 10 dakika renk alana kadar kızartın.
 - Soğan ile yıkanmış ıspanağı bir tavaya alarak 5-10 dakika kavurun ve tuz, biber, muskat rendesi ile sarımsağı ek ederek robottan geçirin. Son olarak kremayı ek edin.
 - Hazırladığınız ıspanak püresini çıtır kadayıf çanağına koyun ve parmesan serperek öncesinden ısıtılmış 200 derecedeki fırında üzeri kızarana kadar pişirin.