RenkliDusler
Active member
Cocostar Pasta Tanımı İçin Materyaller
Keki için
Not EkleTanımı Yazdır
								Keki için
- 2 adet yumurta
 - 1çay bardağı süt
 - 6 kasık şeker
 - 1 paket kabartma tozu
 
- 3 paket hindistan cevizi
 - 2 paket kremşanti
 - 2 yemek kaşığı pudra şekeri
 - 1 paket krema
 - 2 paket
 - Çikolata
 - 1 bardak süt
 
- Çilek antep fıstığı
 - Beyaz çikolata
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Keki için şeker ve yumurtayı 5 dakika çırpıyoruz sütü ek edip çırpıp ünü ve kabartmayı eleyerek ilave ediyoruz.
 - Kelepçenin altına fırın kağıdı koyup kenarlarını yağlıyoruz. 170 derece de ısınmış fırında pişene kadar bekletiyoruz varsayımı 25-30 dakika.
 - Kek fırından çıkınca soğumaya bırakıp kremşantiyi üstündeki ölçüye bakılırsa sütle çırpıyoruz.
 - Pudra şekerim ve hindistan cevizini koyup çırpıyoruz. Dinlenmesi için dolaba koyup kekin üzerine 1 bardak sütü eşit ölçüde döküyoruz kek büsbütün soğuyup kremşantiyi üzerine seriyoruz.
 - Kremayı küçük tencerede ısıtıyoruz çikolataları parçalayıp içine atıyoruz çikolata soğuyunca kremşantinin üzerine döküyoruz. En az 2 saat dinlendikten daha sonra süsleyip kelepçeyi açıyoruz.