Elmalı Tarçınlı Cevizli Truff

RenkliDusler

Active member
Elmalı Tarçınlı Cevizli Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 3 adet büyük uzunluk elma (Küçük amasya elmalarında 6-7 civarına denk geliyor.)
  • Yarım tatlı kaşığı tarçın
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
Süslemesi için;

  • Hindistan cevizi
Elmalı Tarçınlı Cevizli Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle petibör bisküviyi robottan geçirip geniş bir kaba alıyoruz.
  2. Ardından elmaları soyup, robottan geçiriyoruz ve bisküvilerin üzerine ekliyoruz.
  3. Tarçın ve cevizi de ek ettikten daha sonra yeterlice karıştırıp, harcımızdan ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıyoruz.
  4. daha sonrasında hindistan cevizine bulayıp, servis edebilirsiniz.
  5. Dilerseniz dışı için hindistan cevizi haricinde, kakao, antep fıstığı yahut pasta süsü de tercih edebilirsiniz. Afiyet olsun.
    🙂
Elmalı Tarçınlı Cevizli Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst