RenkliDusler
Active member
Hibiskuslu Ayva Tatlısı Bayıltan Lezzet Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 adet ayva
 - 12 yemek kaşığı toz şeker
 - 3 adet karanfil
 - 1 su bardağı su
 - 5 adet hibiskus
 
- Kaymak ,tahin
 - Ceviz
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Ayvalarımızın kabuklarını soyup ortasındaki sert çekirdekli kısımlarından ayıklıyoruz.
 - Tencereye dizip her ayvanın üzerine 2 yemek kaşığı toz şeker döküyoruz. Suyumuzu yavaşca tencereye ekleyip hibiskus ve karanfilleri attıktan daha sonra kısık ateşte kapağı kapalı kaynamaya bırakıyoruz.
 - Kontrolli gidin köpürerek pişiyor suyu jöleye dönüşüyor. Ayvalarımız ortalama 20 dk pişmiş oluyor.
 - Servis edeceğimiz tabağa alıp çukur yerime kaymak üzerine ceviz ve tahin gezdirerek servis edebilirsiniz Afiyet bal şeker olsun enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın lütfen 
	
	
		
		
	
	
	.