Kadayıflı Magnolya

RenkliDusler

Active member
Kadayıflı Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo süt
  • 1 buçuk su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket kremşanti
  • 1 paket eti karamelli bisküvi
  • 200 gr kavrulmuş kadayıf
  • Çilek
Kadayıflı Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Süt, toz şeker, un, nişastayı karıştırıp, ocağa alalım. Yoğunlaşınca çabucak tereyağı ekleyip, soğumaya bırakın. Ilınınca kremşanti ile çırpalım kremamız hazır.
  2. Çileklerin birazını keselim kaselere paylaştıralım eti karamelli bisküvi ve çilek kenarlarına yerleştirelim en alta bir kaşık kadayıf döküp, kremayı kaselere paylaştıralım .
  3. Ben hazır kavrulmuş kadayıf kullandım en üste kadayıflardan döküp, yeniden süsleyelim afiyet olsun.
Kadayıflı Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst