RenkliDusler
Active member
Kar Topu Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 200 ml krema
 - 3,5 su bardağı hindistan cevizi
 - 1 su bardağı toz şekeri
 
- 1 su bardağı süt
 - 1 su bardağı su
 - Yarım çay bardağı şeker
 - 2 yemek kaşığı kakao
 - 2 yemek kaşığı un
 
- Antepfıstığı tozu
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Kremayı ve toz şekerini bir kapta çırpalım ve hindistan cevizini yavaşça içine ekleyelim.
 - Karışımı elimizle küçük toplar yapalım.
 - Hazır olan tatlımızı dinlenmek üzere buzdolabında 1 saat bekletelim.
 - Bir tencereye süt,su,şeker,kakao ve unu düzgünce çırpalım.
 - Kısık bir ateşle kıvamını alana kadar çırpmaya devam edelim.
 - Kıvamını alan çikolata sosunu ateşten alalım.
 - Soğuyana kadar aşikâr aralıklarla çırparak soğumasını bekleyelim.
 - Buzdolabımında bekleyen tatlımızı alalım çikolata sosunu üzerine dökelim.
 - Süslemesini yapalım ve servis edelim. Afiyet olsun.