RenkliDusler
Active member
Magnolya (Çilekli) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 litre süt
 - 3 kaşık tepeleme nişasta
 - 3 kaşık tepeleme un
 - 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
 - Yarım paket krema
 - 1 paket kremşanti
 - 1 paket vanilya
 - 2 paket robotta çekilmiş petibör bisküvi
 - 15 20 adet çilek
 
- Fındık/ceviz yahut antep fıstığı
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Bismillahirrahmanirrahim. Öncelikle muhallebinizi hazırlamak için süt, un, nişasta ve şekeri tencereye alıyoruz.
 - Daima karıştırarak pişiriyoruz üzeri göz göz olunca altını kısıp bir 5 dakika daha pişiriyoruz.
 - Pişen muhallebiye evvel kremayı ekleyip, düzgünce çırpıyoruz. ondan sonrasında toz kremşantiyi ekleyip bir beş dakika daha mikser ile çırpalım.
 - Muhallebiniz hazır olunca, öncesinden çektiğimiz bisküvi ve dilimlediğimiz çilekleri alıp, bir muhallebi, bir bisküvi olacak biçimde sunum yapacağımız kase yahut bardağa alalım.
 - Son son muhallebi katına çilekleri dizelim ve üstüne bisküvi ve son olarakta antep fıstığını serpiştirelim dolapta en az 2 saat dillendirip afiyetle yiyelim.