Mario Balotelli'nin kardeşi Enock baba oldu

GecKalmam

Active member
11 Mayıs 2024, 15:59

Enock Barwuah ve eşi Giorgia Miglioriati, Instagram'da yayınlanan hassas bir fotoğrafla ilk bebeklerinin gelişini duyurdu

Mario Balotelli'nin kardeşi Enock baba oldu: Nuh doğdu - fotoğraf 2

Tgcom24
Balotelli'nin kardeşi ile Giorgia Improveti'nin evliliği

Noha'nın gelişi, düğünlerinin üzerinden henüz bir yıldan az süre geçtikten sonra ailelerini genişleten Enock Barwuah ve Giorgia Improveti için pastanın kreması oldu. İkili, Haziran 2023'te karı koca oldu ve düğündeki sağdıç Mario Balotelli'nin kendisiydi. Tören, Castegnato'nun Brescia bölgesinde, Natalia Paragoni, Andrea Zelletta, Francesco Oppini ve Matilde Brandi gibi birçok eski Gieffini'nin huzurunda gerçekleşti.

Balotelli ailesinde hamileliğin duyurulması

Geçtiğimiz Kasım ayında Enock ve Giorgia, hamileliklerini ilgili Instagram profillerindeki ortak bir gönderiyle duyurdular. Ultrasonu tutan birbirine dolanmış ellerden bir kare: “Bu yıl duygu dolu bir yıl oldu… Eylül ayının ilk günlerinde hayatımızın en güzel haberini aldık. Bir sevinç patlamasıydı. Yakında olacak.” üçümüz ve sabırsızlanıyoruz.” Çift daha sonra beklemelerini takipçileriyle paylaşarak, yolda bebeğin cinsiyetini öğrendikleri an gibi hamileliğin her aşamasında onları bilgilendirdi. Erkek bebek beklediğini öğrenmeden önce, “Kız mı erkek mi olduğunu hâlâ bilmiyoruz. Enock'un ve ebeveynlerimizin tepkisini kaydettim. Bütün ailenin bizim adımıza mutlu olduğunu görmek güzel” dedi.

Doğum anı

Doğum anında bunun yerine şöyle demişti: “Son tarih 13 Mayıs, harika bir ay ve sonrasında Boğa burcuyla çok iyi anlaşıyorum. Ama umarım fazla gecikmez çünkü burçla ilgili bir sorunum var. İkizler: Ben Akrep burcuyum ve İkizler kadınlarıyla anlaşamıyorum. Nuh, Boğa takımyıldızında birkaç gün erken doğmuş olarak annesini memnun etti.

Enock Barwuah ve Giorgia Migliorati Enock arasındaki aşk hikayesi

Barwuah ve Giorgia Lavorati, 2020 yazında tanıştı. Brescia'da bir güzellik merkezi var ve futbolcu, onun hayatının kadını olduğunu hemen anladı. Evlilik teklifi, yaklaşık bir buçuk yıllık ilişkinin ardından, Mario Balotelli'nin erkek kardeşinin arkadaşlarının önünde ona evlenme teklif etmek için diz çökmesiyle geldi. Hiç tereddüt etmeden kabul etti ve bir buçuk yıl sonra, Haziran 2023'te sunağın önünde sonsuz aşk yemini ettiler.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

8xmille ile dayanışmanın sınırı yok

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

İlgili