Meta ve Blumhouse, filmler sırasında telefon kullanımını teşvik eden chatbot oluşturun

BadılCan

Active member
“Ah, vay, bu gerçekten harika,” dedi 28 yaşındaki Flannery Johnston, sohbet botu hayata geçirildiğinde ve filmin merkezindeki Diabolian Ai bebeği M3gan'dan kişiselleştirilmiş bir merhaba sunduğunda. Önümüzdeki 20 dakika içinde chatbot yaklaşık 10 mesaj sunacak. Biri bir soruydu: “Sence benim gibi diğer bebekleri icat ettin mi?” Olumlu bir cevap cevap verdi: “Delulu değil”.

Bayan Johnston'un ilgisi hızla kayboldu.

“Telefonuma bakmaktan rahatsız olmaya başladım – iğrenç olmak istemedim – ve temelde film tüm haberleri okumak için bitene kadar bekledim.” Dedi. (Hollywood Ticaret Yayının varyantı için bir eleştirmen benzer bir tepkiye sahipti ve film arkadaşını bir pazarlama hilesinden biraz daha fazla tanımladı.)

Blumhouse deneyi durdurdu. Perşembe günü E -Email'de stüdyoların sözcüsü Karen Barragan, “Hayranlardan gördüğümüz coşku – özellikle daha genç -, stüdyoların sözcüsü Karen Barragan, E -Email'de stüdyoların bir sözcüsü Karen Barragan,” Özellikle genç – iyileştirmenin ve sinemaya gitme eğlencesinin yerini almamanın yollarını bulmaya gerçek ilgi olduğunu gösteriyor.

Eleştiri nasıl? “Her şey herkes için olmayacak,” dedi.

Movie Mate, Meta'nın genel müdürü Mark Zuckerberg'in tüm uygulamalarına ve internetin diğer bölümlerine yaymak için büyük bir planının bir parçasıdır. Bay Zuckerberg'in gelecek vizyonunda, yapay olarak akıllı sohbet botları, görünüşe göre sinemalarda bile eğlenceli, kişiselleştirilmiş konuşmalar için her yerde açık olacak. Meta bir görüşme talebini reddetti.

Film işindeki herkes fırsata atlamıyor. Film hayranlarıyla ilgilenen butik bir tiyatro zinciri olan Alamo Drafthouse Sineması, film arkadaşı eşin piyasaya sürülmesinin yanı sıra ülke çapında birkaç diğer tiyatrolara katılmayı reddetti. (Bir Alamo sözcüsü yorum yapmaya karar verdi.) Ancak en büyük iki multipleks operatör olan AMC Entertainment ve Regal Cineworld, bilet alıcılarını beklenti hakkında önceden bilgilendirmeye karar verdi.