RenkliDusler
Active member
Harika Elma Toplu Cup Profiterol Tanımı İçin Materyaller
Toplar için:
Not EkleTanımı Yazdır
								Toplar için:
- 2 tane elma rendesi(sarı-kırmızı kullandım) (suyu sıkılacak)
 - 1 paket kakaolu petit beurre(toz olacak)
 - 1 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ
 - 1 çay bardağı pudra şekeri
 - 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi
 - Yarım tatlı kaşığı tarçın
 
- 1 lt süt
 - 1 yemek kaşığı tereyağ
 - 1 su bardağı un
 - 1 paket vanilin
 - 1 su bardağı şeker
 
- 1 paket hazır çikolatalı sos tozu
 - 2,5 su bardağı süt
 
- Toz antep fıstığı
 - Beyaz çikolata
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Elmalı toplarımızı hazırlayarak tanımımıza başlayalım????.
 - Elmalı toplar için olan materyalleri düzgünce karıştırıp yoğurup orta büyüklükte toplarımızı hazırlıyoruz.
 - Buzdolabında 20 dk bekleterek formunu almasını sağlıyoruz.
 - O sırada muhallebisi için olan gereçleri (vanilin hariç)karıştırarak pişiriyoruz.
 - Ocaktan alıp vanilini ekleyerek hazır ediyoruz.
 - Formunu alan toplarımızı buzdolabından alıp kuplarımıza bölüştürüyoruz.
 - Muhallebimizden de paylaştırıyoruz.
 - Son olarak çikolatalı sosumuzu hazırlayıp üzerlerine ekleyip istediğimiz üzere süslüyoruz.
 - 1 gece beklemesi tavsiyemdir. En az 2-3 saat beklemesi de kâfi olur