Selvaggia Roma anne oldu: “14 saat emek”

GecKalmam

Active member
Selvaggia Roma, doğum sancılarından bahsederken takipçilerine “Yorgundum ve hatta vücudumun normal olmadığını bile düşündüm” dedi. “Suçlu hissettim, derin bir kesikten korktum, bitmeyecek acıdan korktum. Öyle de oldu. Diğer kadınların aksine üzerimde çok güçlü bir acıyla savaşıyorum. Ama ben' İyileşmek için gücümü biraz daha korumaya çalışıyorum, yatakta leğen kemiğimi ayak parmaklarıma kadar hareket ettiremediğim bir geceden sonra, sadece ailemin ve ailemin yaşadığı korkunç bir acı arasında. müstakbel kocasını anlayıp kendi gözleriyle görebildi.” Büyük bir acı, ama küçük kızını göğsüne yaslamanın verdiği mutlulukla telafi ediliyor: “Ağladığını duyduktan sonra babam ve ben öyle tarifsiz bir duygu için ağladık ki. Bana ne oldu bilmiyorum ama acımı dinlemeyi bıraktım.” ve ben senin kocaman gözlerine baktım, öyle güçlü bir koşulsuz sevgi ki, seni alıp götürdüklerinde, yanımda olmaman düşüncesiyle ölüyormuşum gibi hissediyorum, umarım beni affedersin. beni o kadar çok seveceksin ki zaten seni görmeden bir hayat düşünemezdim.”