“Sosyal medyada kusurlu hayatımı gösteriyorum”

GecKalmam

Active member
Kian'ın doğumundan sonra hayatınız nasıl değişti? Bebeğin gelişi çift dinamiklere nasıl kazındı?
Bunu yapmak istediğimde anne oldum. Ebedi bir Peter Pan'ımda yeterli olgunluğum olduğunu hissettim. Önceliklerin nasıl değişeceğini ve oğlumun mutlak bir öncelik haline geleceğini ve kendini her zaman ilk etapta koyan bir kişi için belirli bir anlamda fedakarlık gerektirdiğini zaten dikkate almıştım. Ama kendime kendimi ve kariyerimi iptal etmeme söz verdim. Yeterince zaman ayırabildiğimde, sevgiyi, komplekslerimi iletmeme ve onurlu bir yaşam tarzını garanti edemediğimde bir oğul yapmak istedim. Ve elbette doğru partnere sahip, iyi bir baba. Günümüzde anne onun iyi olduğu açıktır, ama eğer bir baba çocukla ilgilenirse veya katkıda bulunursa, o zaman: “Ah ne iyi bir baba!”. Ama ne kadar iyi baba? Oğul her ikisi de ve babaların%50'ye katkıda bulunması doğru. Eğer kadın yaparsa, ev işleri açıktır ve eğer adam yaparsa özeldir. Ama hayır, böyle olmak zorunda değil. Kadınların işbirliği talep etmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Çok iyi bir partnere sahip olacak kadar şanslıyım, ama çocuk için yaptığı şey onun görevi. Dünyaya doğmamızı istemeyen bir yaratık koyduk, bu yüzden ona yapabileceğimiz tüm sevgi, zamanı ve ilgiyi verme görevimiz var.