Supangleli Tavukgöğsü

RenkliDusler

Active member
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı İçin Materyaller

Tavuk göğsü için:

  • 1 yemek kaşığı kadar tereyağı
  • Çeyrek su bardağı un
  • 2.5 su bardağı
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • Vanilya
Supangle için:

  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1.5 yemek kaşığı şeker
  • Yarım yemek kaşığı kakao
  • 2 kare (10 gr) bitter çikolata
Üzeri için:

  • Fındık
Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tavukgöğsü için tereyağında unu kavurup içine sütü ekleyelim düzgünce çırpma teliyle çırpalım.
  2. ondan sonrasında şekerimizi ekleyelim kıvam alana kadar pişirelim.
  3. Pişen tatlıya vanilya ekleyip blendırdan geçirelim ve kuplara bölüştürelim.
  4. daha sonra supangle için çikolata hariç gereçleri pişirelim çikolatayıda ekleyip onu da blendırdan geçirelim kesinlikle kıvam için kıymetli bir nokta????
  5. sonrasındasında kuplarımızdaki tavukgöğsünün üzerine supanglemizi fazla soğutmadan hisse edelim.
  6. Ve tatlılarımızı buzdolabında uyumaya bırakalım????????
  7. Ben 1 gece dinlendirdim blender yardımıyla sakız üzere kıvamı oldu şeker oranı dayanılmaz istikrarlı oldu ben ölçüyü azalttım 3 kişi olduğumuz için kaseleri fazla doldurmadım 6 kase çıktı çok kâfi oldu baymadı.
Kesinlikle 1 defa olsun denenmeli siz de kalabalık değilseniz bu ölçü tam gelir afiyet şifa olsun ????????????.

Supangleli Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst