RenkliDusler
Active member
Teremyağlı Fındıklı Acıbadem Keki Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 adet yumurta
 - 1 çay bardağı toz şeker
 - 1 yemek kaşığı eritilmiş teremyağ
 - 1 çay bardağı hindistan cevizi
 - 1 çay bardağı toz fındık
 - 1 paket hazır pandispanya (iki parça)
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri çırpın.
 - Teremyağı eritin.
 - Diğer materyalleri ekleyip güzelce karıştırın.
 - Bu karışımı pandispanyaların üzerine paylaştırın.
 - Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri yavaşça pembeleşene dek pişirin. Çıkardığınızda çabucak hemen yumuşak üzere görünebilir, bekledikçe sertleşip kıvam alacaktır.