RenkliDusler
Active member
Teremyağlı Kaşık Tatlısı Yemelere Doyulmaz Tanımı İçin Malzemeler
Tavuk göğsü için
Not EkleTarifi Yazdır
								Tavuk göğsü için
- 125 gr teremyağ
 - 1 su bardağı un
 - 1 litre süt
 - 1 su bardağı şeker
 - 1 adet vanilya
 
- 2 ,5 su bardağı süt
 - 3 yemek kaşığı şeker
 - 2 yemek kaşığı doruklu un
 - 1 ,5 yemek kaşığı kakao
 - 1 adet yumurta sarısı
 - 40 gr sütlü çikolata
 - Yarım su bardağı soğuk su
 
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk tavuk göğsünü yapalım. Teremyağı eritin unu ekleyin biraz kavurun ,kokusu çıksın.
 - Sütü ekleyin biraz karıştırın.
 - En son şekeri vanilyayı ekleyin karıştırın kaynasın.
 - Altını kapatın.
 - Küçük kaplara hepsine bölüştürün.
 - Supanglesini yapın. Çikolata soğuk su harcı öteki gereçleri tencerede kaynatın.
 - En son çikolatayı ekleyin altını kapatın. 5 dk beklesin.
 - Soğuk suyu ekleyin biraz daha çırpın tavuk göğüslerinin üstlerine paylaştırın.
 - Üzerlerini süslemesi size kalmış.
 - 2 saat dolapta dinlensin servise hazır denemeyen epeyce şey kaybeder bayılacaksınız o kadar diyorum ????????????????.