Teremyağlı Muhallebi( Çoook yavaşça, Çoook Lezzetli)

RenkliDusler

Active member
Teremyağlı Muhallebi( Çoook yavaşça, Çoook Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 kilo süt
  • 1 paket vanilin
  • 1 yemek dolusu kaşığı teremyağ
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için

  • Antep fıstığı tozu
Teremyağlı Muhallebi( Çoook yavaşça, Çoook Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Vanilin ve teremyağ hariç bir tenceremize bütün gereçlerimizi ek edip çırpıyoruz.
  2. Ocağa alıyoruz kaynayasıya, koyu kıvam alasıya denk pişiriyoruz.
  3. Kıvam alan muhallebimizin altını kapatıyoruz vanilin ve teremyağımızı ek ediyoruz yenidendan çırpıyoruz.
  4. Fırın tepsisine hindistan cevizi döküyoruz yayıyoruz.
  5. Muhallebimizi üzerine döküyoruz ve düzleştiriyoruz.
  6. 2 3 saat dinlendirip antep fıstığı tozu ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
    ♥
    .
Bu tanım Teremyağ Lezzet Podyumu müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.

Teremyağlı Muhallebi( Çoook yavaşça, Çoook Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst