RenkliDusler
Active member
15 Dakikada Pratik Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 lt süt
 - 1 su bardağı şeker
 - 3 yemek kaşığı un
 - 2 yemek kaşığı nişasta
 - 1 yemek kaşığı teremyağı
 - 1 paket vanilya
 - 1 paket çikolatalı sos
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye süt, şeker ,nişasta ve unu alıp kısık ateşte karıştırıyoruz topaklanmaması için çırpıcıyla karıştırabilirsiniz.
 - Katılaşmaya başlayınca teremyağı ve vanilyayı ekleyip eriyene kadar 5 dakika daha karıştırıp ocaktan alıyoruz.
 - Kupların yarısına gelecek biçimde dolduruyoruz.
 - 1 paket çikolatalı sosu gerisinde yazan tarife nazaran pişiriyoruz (arkasında 2 su bardağı süt diyor ancak biraz fazla olsun isterseniz 2. 5 su bardağı süt yapabilirsiniz).
 - Sosu hazırladıktan daha sonra muhallebimizi doldurduğumuz kupların üzerine ekliyoruz.
 - 1 saat dolap da dinlendirdikten daha sonra kendi zevkinize nazaran süslemeler yaparak afiyetle yiyebilirsiniz 
.