RenkliDusler
Active member
Ağlayan Pasta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 adet yumurta
 - 1 su bardağı toz şeker
 - Yarım çay bardağı süt
 - 1 su bardağı un
 - 2 yemek kaşığı kakao
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1 paket şekerli vanilin
 - Not ️;kekte yağ yok
 
- 1 su bardağı süt
 
- 1.5 su bardağı süt
 - 2 paket kremşanti
 
- 1 paket çikolata sosu
 - 2 su bardağı süt
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve toz şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz.
 - ondan sonrasında süt ,un ,kakao ,kabartma tozu, şekerli vanilin ek edip yağlanmış kare borcama döküyoruz .
 - Evvelden ısıtılmış 170 derecede denetimli biçimde pişiriyoruz.
 - Pişen kek fırından çıktıktan daha sonra birinci sıcağı çıkınca üzerini sütle ıslatıyoruz.
 - Soğuduktan daha sonra kremşantiyi sürüyoruz .
 - O dolapta dinlenirken çikolata sosunu yapıp soğumaya bırakıyoruz.
 - Dinlenen kremşantinin üzerinden soğuk çikolata sosu döküyoruz ve bi gece dolapta dinlendiriyoruz .Deneyenlere şimdiden afiyet olsun ????????.