Alice Sabatini düğünü için alışverişe gidiyor: evet haziran ayında

GecKalmam

Member
16 Nisan 2024 11:30


Eski Miss Italy, mihraba giderken giyeceği ayakkabıyı seçerken paparazziler tarafından görüntülendi




Tgcom24
Alice Sabatini erkek arkadaşıyla düğüne hazırlanıyor


Alice Sabatini ayakkabı seçerken göz kamaştırıyor ancak sandalet ve topuklu ayakkabı arasındaki kararsızlık güçlü. Paparazziler, eski Miss Italy'yi aynanın önünde farklı türde ayakkabılar giyerken yakaladı ve kendisine tavsiyelerde bulundu. Sonunda aradığını bulmuş olmalı çünkü mağazadan çıkarken yanında bir çanta vardı ama içindekileri ancak haziran ayında öğreneceğiz. Alışverişin ardından model ve basketbolcu Montenapoleone üzerinden içeri giriyor ancak topuklu ayakkabılardan vazgeçerek rahat spor ayakkabılar tercih ediyor.





Eski Miss Italy'nin erkek arkadaşı Alice Sabatini kim?


Gabriele Benetti'den Alice Sabatini'ye evlilik teklifi Temmuz ayında geldi. Eski Miss Italy, sosyal medyada bir fotoğraf paylaşarak “7 yıl önceki gibi mutluyum, benim için bu bir Evet. Güzel ve beklenmedik bir sürpriz. Çiçekler, gün batımı ve sen, her zamanki gibi güzel ve sevgi dolu. Seni seviyorum” yazdı sol yüzük parmağında brillocco var. Eski Bayan İtalya, gelecekteki kocasıyla ilgili olarak şunları söyledi: Corriere della Sera: “Gabriele'de harika şeyler keşfettim: O, benim sahip olamayacağım bir güçle ve bir gülümsemeyle birçok engeli aştı.” Onunla basketbol tutkusunu paylaşıyor: Benetti, bir yardım maçında tanıştığı bir JuVi Cremona basketbol oyuncusu.





Alice Sabatini Miss Italy'den sonra kilo aldı


“Yanlış bir diyet yaptım ve vücudum stres altındaydı. Mücadele ettiğim sürece kilo veremedim. Ancak Alice'in de kendisi olabileceğini tespit ettiğimde sonuçlar geldi: Onun da çölyak hastalığı olduğunu keşfettim, çoğu şey hastalığına bağlıydı” diye açıklayan Alice Sabatini, 15 kilo almayı başardı. Kilo vermek için diyet yapmaya başladı. Ta ki hastaneye kaldırılana kadar, “Yemek yemeyi seviyorum, restoran işletmecisi bir aileden geliyorum, sağlıklı beslenmeyi sporla birleştirdim” dedi. 2015 yılında Miss İtalya'yı kazanmadan önce profesyonel basketbol oynadı ve her gün antrenman yaptı ve sporla yavaşlaması vücudunun geçirdiği değişikliklere neden oldu. Kısa süre önce yeniden basketbol oynamaya başladı ve Varese ile Serie B'de sahaya geri döndü; bu, Alice için büyük değişikliklerin olduğu bir dönemdi ve bu, görünüşüne de yansıdı: Saçlarını her zaman kısa giyerdi, ancak düğün nedeniyle buna izin verdi. büyümek. ve şimdi güzel bir bob yapıyor.



Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik






Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik





İlgili
 
Üst