Antonino Spinalbese kuaförlüğe geri dönüyor

GecKalmam

Member
17 Nisan 2024 10:36


Belen Rodriguez'le tanışmadan önce yaptığı çalışmalara kaldığı yerden devam etti




Tgcom24
Antonino Spinalbese ile ilgili haberler: Kuaför olarak işe geri dönüyor ve bunu Instagram'da gösteriyor


Antonino Spinalbese, iki hafta önce sosyal medyada kuaförlüğe geri döndüğünü göstermiş, kendisini kesimler ve saç modelleri ile mücadele ederken gösteren birçok hikayeyi takipçileriyle paylaşmıştı. Haftalık Chi, profesyonel kariyerine başladığı ve uygulamaya geri döndüğü Milano güzellik salonunda onu fotoğrafladı. “Ben hayatta çalışması gereken insanlardan biriyim” dedi.





Antonino Spinalbese ve Belen Rodriguez'in aşk hikayesi


Antonino Spinalbese'nin Belen Rodriguez ile tanışması tam da kuaförlük mesleği sayesinde oldu. Bir etkinlik için saçını yapmak üzere şov kızının evine gitti ve kıvılcım çıktı. Bu ezici aşktan, Temmuz 2021'de kızları Luna Marì doğdu. İlişki erken sona erdi, sunucu eski kocası Stefano De Martino ile yeniden çıkmaya başlayınca kesintiye uğradı. Kuaför “Verissimo”ya “Çok hızlı gittiğimiz için bitti” dedi.





Belen Rodriguez ve Antonino Spinalbese arasındaki ilişki


Ayrılığın ardından Belen Rodriguez ile Antonino Spinalbese arasında her şey yolunda gitmedi. Silvia Toffanin'e “Bu ilişki sadece kızım için tasarlandı, belirli karakterlerimiz göz önüne alındığında” demişti, “Ama sanırım kızımıza yanlış davranamayacak kadar aşığız. İlk başta biraz endişelendim. (“Büyük Birader VIP”nin) evinden çıkar çıkmaz aramızdaki bağı nasıl koruyabiliriz? Ed) Düşünmek için çok zamanım oldu ve onu sevdiğimi anladım” diye ekledi. Noel döneminde aralarında sosyal bir tartışma yaşandı, kuaföre gidememekten şikayet eden kuaförle tam bir suçlama alışverişi yaşandı. Konuyu mahkemeye taşımakla tehdit eden küçük kız ve şov kızı yeter artık. Ancak ikilinin yakın zamanda aynı restoranda fotoğraflarının çekilmesiyle sorun çözüldü. Belen saçını eski sevgilisine yaptıracak mı?



Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik






Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik





İlgili
 
Üst