Chiara Ferragni 37 yaşında bekar olarak ilk doğum gününü kutluyor

GecKalmam

Member
Tgcom24
Leone ve Vittoria ile sosyal paylaşım


Chiara Ferragni, 37. yaş gününü kutlamak için çocukları Leone ve Vittoria ile güzel bir turtanın önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. “Bu benim için özel bir doğum günü. Bir kadın ve anne olarak dilediğim her şeyin burada olduğunu görüyorum: çocuklarımın, ailemin ve arkadaşlarımın sevgisi yanımda. Bana sevgilerini gönderen herkese teşekkür ederim.” ve destek; çok az kişi incinmeye çalıştığında, hayatımın bu yeni bölümüne başlarken nezaketiniz bana ilham veriyor” diye yazdı çekime. Kız kardeşi Francesca Ferragni, “Tebrikler Sisterina, seni çok seviyoruz” yanıtını verdi ve ona birçok tanınmış isim (Laura Chiatti, Nilufar Addati, Valentina Barbieri, Ginevra Lamburschi ve diğerleri) ve birçok takipçi katıldı.

Los Angeles'ta Chiara Ferragni için erken kutlamalar


Chiara Ferragni, Kaliforniya'ya yaptığı son gezi sırasında 37. yaş günü kutlamalarına zaten devam etmişti. Malibu'da arkadaşlarıyla öğle yemeğinde okyanusa bakan muhteşem bir terasta mumları üfleyerek kaygısız bir günün tadını çıkardı. Los Angeles'taki tatil pilleri şarj etmeye yaradı ama aynı zamanda biraz nostalji de vardı. Etkileyici kişi, sosyal medya dünyasındaki ilk adımlara atıfta bulunarak “Her şeyin başladığı yer burası” diye yazdı.





Geçen yılın doğum günü


Chiara Ferragni, sevdiklerinin sevgisini kesinlikle özlemeyeceği özel bir gün geçirmeye kararlı. Ancak geçen yıl Fedez'in yanındayken geçirdiğinden kesinlikle çok farklı olacak. Rapçi, sosyal medya hesabından kendisine dokunaklı sözler sarf ederek, o günün aynı zamanda konserlerinden birinde kendisine yaptığı romantik evlilik teklifinin de yıldönümü olduğunu hatırlattı. “Verona Arena'daki o günün üzerinden 6 yıl geçti, hayat bize unutulmaz ve paha biçilmez anlar ayırdı, varlığımızı sevgiyle dolduran iki çocuk ama aynı zamanda zorluklar ve engeller de var, eminim sen yanımda olmasan yapmazdım bununla aynı şekilde baş edebilirdik.” Chiara, kocası, çocukları Leone, Vittoria ve bir grup arkadaşıyla birlikte Como Gölü'nde lüks bir partiyle kutlama yapmıştı.






Chiara Ferragni için sorunlu bir yıl


Geçtiğimiz yıl Chiara Ferragni için zorlu geçti. Fedez'le olan sorunlar, Sanremo 2023'te ve rapçi ile Rosa Chemical arasındaki ünlü öpücük sırasında bile yönetilemez hale gelmeye başladı. Yaz aylarında kriz söylentileri yoğunlaştı ve aslında çift baş edemedi ve bu yılın ilk aylarında ayrılık resmileşti. Evlilikteki zorluklara bir de geçen yılın sonlarına doğru onu saran Pandoro-gate skandalı eklendi ve bu skandal, en son Pantene de dahil olmak üzere iş birliği yaptığı markaların ortadan kaybolmasıyla sonuçlandı. Ancak doğum gününde Chiara her zaman yaptığı gibi sadece mutlu düşüncelere yer verecektir.
 
Üst