Çikolatalı Meyve

RenkliDusler

Active member
Çikolatalı Meyve Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet küçük muz
  • 150 gram çilek
  • 200 gram biter çikolata
Üzeri için

  • Dövülmüş fıstık
Çikolatalı Meyve Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Muzları soyup bir şişe dizelim. Birebir süreç çilekler ortasında geçerli.
  2. daha sonra tencere suyu alalım ve kaynamaya bırakalım.
  3. Diğer bir kaba biter çikolatayı küçük küçük dilimlere ayırıp kaynayan suyun üzerinde eritelim.
  4. Eriyen çikolatayı ve meyveleri buluşturalım. Çikolataya meyveleri bulayalım.
  5. Fırın tepsisine yağlı kayıt koyup çikolata buladığımız meyve şişlerini soğumaya bırakalım.
  6. Tam soğumadan dövülmüş fıstıkları üzerine serpelim.
  7. 1 saat buzdolabında bekletilen daha sonra yemeye hazır. Afiyet olsun….
Çikolatalı Meyve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst