RenkliDusler
Active member
Çilekli Tart Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 150 gram teremyağ
 - 1 çay bardağı pudra şekeri
 - 1 yumurta
 - Alabildiği kadar un
 
- 2,5 bardak süt
 - 2 çorba kaşığı nişasta
 - 1 çorba kaşığı un
 - 1 vanilya
 - 1 yemek kaşığı teremyağ
 - 2 yemek kaşığı toz kremşanti
 - Çilek
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumuşak teremyağ, pudra şekeri, yumurta karıştırılır fazlaca yoğurmadan parmak uçlarıyla karıştırılır hamur toplanır.
 - hemen sonrasında buzdolabına dinlendirilir unu epeyce fazla koyarsanız tartınız sert olur.
 - Tart kalıplarına koyun. 180 derecede pişirin üzerini çatalla delin kabarmasınn????????
 - Krema için; tüm gereçler karıştırılır, kısık ateşte yoğunlaşana kadar pişirin. ondan sonrasında üzerine kapatıp, güzelce soğutun.
 - Soğuduktan daha sonra mikserle çırpın, kremşanti tozunu ekleyin, yeterlice çırpın kremanız sulanmasın.
 - hemen sonrasında tart hamuruna ekleyin, sıkma torbasına koyup, meyveye süsleyin.