“Çok acı var ama hala yaşıyorum”

GecKalmam

Member
24 Mayıs 2023, 10:37



Ornella Muti’nin kızı, yeniden yapılanma ameliyatının ardından hastaneden çıkarıldı





Naike Rivelli ameliyattan kısa bir süre sonra “Merhaba, aksini umanlar için hala hayattayım” dedi – Hepsi inanılmaz bir iş çıkardı. Göğsümü kelimenin tam anlamıyla yeniden yapılandıran Dr. Silvio Smeraglia’ya teşekkür etmeliyim. Büyük acılar, her şey normal ve yavaş yavaş geri dönüyor”. Hastanede yatışında yanında annesi Ornella Muti var, hep gülümsüyor ve yanında çok tatlı. “Başardık! Beni seviyor musun?” Naike ona bir Hikayede sorar. “Çok. Sana yakın olmak güzel” diye yanıtlıyor duygulanan oyuncu.


Kansere karşı yazı


Naike Rivelli daha birkaç gün önce annesi Ornella Muti ile kansere karşı bir paylaşımda şunları yazmıştı: “Son 15 yılda inanılmaz bir yolculuk yaptık. Hayatımızda çok değiştik. Acı ve hastalıkla mücadele ettik ve bu bizi dönüştürdü, daha bilinçli, daha güçlü, önemli şeylere karşı daha dikkatli olmamızı sağladı. Sağlık, kendini ve komşusunu sevmek, çevreye ve hayvanlara saygı, bunlar bizi ilgilendiren şeyler. Palyatif bakım ile tedavi olmak isteyenlere destek olun, kanserle mücadele edenlere destek olun. Daha iyi bir gelecek için mücadele eden gençlerin çoğunluğunu desteklemek için etkileyiciler tarafından önerilenlere eko-sürdürülebilir alternatifler yaratmaya çalışmak”.


Naike’nin özel hayatı


Naike Rivelli, Ornella Muti’nin en büyük çocuğudur. Andrea Fachinetti adında bir erkek kardeşi ve Carolina Fachinetti adında bir kız kardeşi vardır. Annesi gibi kariyerine oyuncu olarak başladı, ancak onu ünlü yapan her şeyden önce sosyal izleyicileriydi. Tarafsız ve dizginsiz günlük günlüğünde hayranlarına kendisinden bahsediyor. “Il Ristorante” ve “Pechino Express” adlı realite şovlarına katıldınız ve hatta “Metamorphose Me” albümüyle müzik kariyerine giriştiniz. 22 yaşında Cristian Cetorelli ile olan ilişkisinden doğan Akash’ın annesi oldu. 2002’de Alman aktör Manou Lubowski ile evlendi, ancak düğün bir yıldan kısa bir süre içinde bozuldu. “Pekin Ekspresi”ne katılırken Romina Power ve Al Bano’nun oğlu Yari Carrisi ile bir ilişkisi olmuştu ama bu uzun sürmedi. Naike şimdi annesi ve domuz yavruları Kiara ile İskenderiye kırsalında yaşıyor.




Ayrıca oku
sponsorlu içerik






Ayrıca oku
sponsorlu içerik





İlgili
 
Üst