Erkek Kata Ulusal Ekibi, Avrupa Şampiyonu!

GecKalmam

Member
Erkek Kata Ulusal Kadrosu, Gaziantep’te düzenlenen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda birinci oldu.

Erkek Kata Ulusal Kadrosu tatamiye çıktı

Şahinbey Spor Salonu’nda düzenlenen tertibin 5. gününde Ali Sofuoğlu, Enes Özdemir, Emre Vefa Göktaş’tan oluşan Erkek Kata Ulusal Ekibi tatamiye çıktı.

Erkek Kata Ulusal Grubu Avrupa şampiyonu

Erkek Kata Ulusal Grubu, İspanya Erkek Kata Ulusal Ekibi karşısında gösterdiği performans sonunda altın madalya kazandı.

En başarılı turnuva

Karate Ulusal Ekibi, kazandığı 7 altın madalyayla Avrupa şampiyonaları tarihinde en başarılı turnuvasını yaşadı.

“Çok hoş bir karşılaşma oldu”

57. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Erkek Kata Ulusal Ekibi sportmeni Ali Sofuoğlu, “Hedeflerime ulaştığım için hayli memnunum. Çok hoş bir karşılaşma oldu. Şampiyon olduğumuz için ayrıyeten gururluyuz.” dedi.

Gaziantep’te Şahinbey Spor Salonu’nda düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Erkek Kata Ulusal Kadrosu sportmeni Sofuoğlu, Türkiye’yi Erkek Kata’da temsil etmekten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, “Burada hem ferdi tıpkı vakitte ekipte iki altın madalya kazandık. Geçen yıl da tıpkı biçimde hem ferdi tıpkı vakitte grupta Avrupa şampiyonu olmuştuk. bu biçimde bir hayalim vardı. Amaçlarıma ulaştığım için epey memnunum. Çok hoş bir karşılaşma oldu. Şampiyon olduğumuz için ayrıyeten gururluyuz.” diye konuştu.

Erkek Kata Ulusal Kadrosu atleti Emre Vefa Göktaş ise hem Vücut Eğitimi Öğretmeni tıpkı vakitte karateci olarak ömrünü sürdürdüğünü söylemiş oldu.

Spora babası yardımıyla küçük yaşlarda başladığını tabir eden Göktaş, “İlerleyen vakit içinderda dünya şampiyonu olmak istiyorum. Çalışmalarıma devam ediyorum. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Bugün altın madalya bizim için fazlaca değerliydi. Gayemize ulaştık. Rekor kırdık. 7’inci altın madalyaya kavuştuk. Ülkemize bu gururu yaşatmak değerliydi.” biçiminde görüş belirtti.

Kata Ulusal Ekibi atletlerinden Enes Özdemir de Avrupa şampiyonu olduklarından dolayı keyifli olduklarını vurgulayarak, “Bugün 7 madalya ile tarih yazdık. Rekoru kırdığımız için hayli memnunuz.” tabirlerini kullandı.
 
Üst