Fabrizio Corona ve erkeklerle seks: "Örnekleri herkese verdim"

GecKalmam

Member
“Size erkeklerle yaşadığım hikayeleri anlatayım mı? Şey, Stefano De Martino… Şaka yapıyorum. Sonra diğer Napoliten komedyen Izzo ile. Dai Biagio biraz…” diyor Fabrizio Corona. şef Peppe Iodice , çok sevilen karakterler hakkında ironi yapıyor. “Şaka bir yana, sizi bu deneyimleri denemeye davet ediyorum, çünkü bunlar özgürleştirici. Kadim kalırsanız, her zaman sadık kalırsanız, her zaman eşinizle birlikte erkekleri yalnız bırakırsanız, genişlemezsiniz. Kim ‘eşcinsellikten’ bahsetmez ya da eski bir şekilde konuşuluyorsa, bunun nedeni sonunda bastırılmış olmasıdır! Bu yüzden sizi denemeye davet ediyorum. Ayrıca tuhaf bir şey olmadığı için, güven bana , “diye devam ediyor.




“Belve”de Giacomo Urtis Guest ile yaşananlar Giacomo Urtis, Fabrizio Corona ile özel bir bağı olduğunu ima etmişti. Açıkça konuşmadan, aralarında bir samimiyet olduğu gerçeğini ima etmişti. Nina Moric’in eski kocası şu yorumu yaptı: “Aramızda fiziksel bir yakınlık olduğunu ima ediyor… Onunla gitmez miydin? Çünkü onu kostümlü görmedin. Erkek olduğunu anlayamazsın. Kadın kılığında görüyorum, güven bana!”






Fabrizio Corona’nın aşk hikayeleri Fabrizio Corona’nın geçmişinde güzel kadınlarla aşk hikayeleri var. İle Nina Moriç 6 yıllık evliydi ve yanında oğulları Carlos Maria vardı. Sonra vardı belen rodriguez, uzun yoğun ve tutkulu bir aşk yaşadığı. ile ilişkisi de olmuştur. Silvia Sağlamakve flört etmek (gerçek veya varsayılan) Asya Argento, Zoe Cristofoli Ve Sophie Codegoni. Şimdi geçen yıl evlenmesi gereken Sara Barbieri ile mutlu bir şekilde eşleşiyor. Düğün hakkında hiçbir şey duyulmadı, ancak eski paparazzo’nun 49. doğum gününü birlikte kutlayarak büyük bir suç ortaklığı sergilediler.
 
Üst