RenkliDusler
Active member
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 200 g bitter çikolata
 - 150 g tereyağ/margarinde olur
 - 150 g şeker
 - 50 g un
 - 5-6 adet yumurta (yumurtanın büyüklüğüne bakılırsa)
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaları ve şekeri güzelce çırpıyoruz beyaz olana kadar.
 - Yağı ve çikolatayı eritiyoruz.
 - Akabinde yumurtanın ve şekerin içine ekliyoruz.
 - Unu ve isteğe nazaran vanilya tozunu karıştırıyoruz.
 - Kalıbı yağlayıp unluyoruz , harcı döküyoruz.
 - Ortalama 20 -25 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
 
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı