RenkliDusler
Active member
Kakaolu Pankek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 adet yumurta
 - 4 çorba kaşığı şeker
 - 2 su bardağı süt
 - 1 paket kabartma tozu
 - 1.5 su bardağı un
 - 2 çorba kaşığı kakao
 - 2 yemek kaşığı sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri yeterlice çırpın. Süt ve sıvı yağ ekleyip, birbiriyle özlesene dek yine çırpın.
 - Un, kakao ve kabartma tozunuda ekleyip, kek kıvamında bir harç elde edin.
 - Tavayı güzelce ısıtın bir tatlı kaşığı yağ döküp, peçeteyle yayın.
 - Çorba kaşığıyla birer kaşık olacak biçimde sıcak tavaya dökün, spatulayla kabarıp, göz göz olduktan daha sonra art yüzeyini çevirin iki tarafı pişince tavadan alın.
 - Soğuduktan daha sonra ortasına çikolata bal labne sürebilirsiniz her türlü hoş oluyor. Annelerin kurtarıcısı beslenme için epeyce uygun bir tanım.