Kanser hastaları nasıl beslenmeli?

Bakec

New member
Kanser yenilmez bir hastalık değildir.

Çağdaş tıp ve Fitoterapinin yani Profesyonel Bitkisel Tedavinin bir arada uygulanması ile her yıl binlerce hasta kanseri yenmektedir.

Üniversite hastaneleri ve araştırma merkezlerinde yapılan çalışmalara bakılırsa reishi mantarı, zerdeçal ve yaban mersini üzere bitkilerin özleri kanser tedavisinde başarılı sonuçlar vermektedir.

KANSER HASTALARI İÇİN YARARLI VE ZİYANLI BESİNLER

– Zeytinyağı kullanacağız, harici sıvı yağlardan uzak duracağız
– Tereyağı kullanacağız, harici katı yağlardan uzak duracağız
– Şekerli besinlerden uzak duracağız
– Konut imali kefir kullanacağız, marketteki kefirlerden uzak duracağız
– Konut üretimi yoğurt kullanacağız, marketteki yoğurtlardan uzak duracağız
– Raf ömrünü uzatmak için katkı unsuru içeren her türlü eserden uzak duracağız
– Pirinç, patates, mısır ve makarna, börek vs. üzere unlu mamüller tüketmeyeceğiz
– Sabah akşam yarım çay bardağı sızma zeytinyağı tüketebiliriz.
– Öğünlerde 1 dilim tam buğday ekmeği tüketeceğiz, beyaz ekmekten uzak duracağız
– Şekersiz bal, limon, sarımsak tüketimine değer vereceğiz
– Günde en az 1 öğün bol limon ve sarımsaklı kelle paça çorbası içebiliriz
– Sabah akşam bir tatlı kaşığı çörek otu yağı içeceğiz

Bunların yanısıra kanserin nüksetmesini engellemede fazlaca faydalı reishi mantarı ve zerdeçal üzere tıbbi bitki özlerinden hazırlanan ekstrakt formüller var.
 
Üst