RenkliDusler
Active member
Kolay Kek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 adet yumurta
 - 1,5 su bardağı toz şeker
 - 1 su bardağı süt
 - 1 su bardağı su
 - 1 su bardağı sıvı yağ
 - 2 adet kabartma tozu
 - 1 adet vanilin
 - 3,5 su bardağı un
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yumurta ve şekeri rengi açılana kadar çırpalım.
 - Süt,sıvı yağ,su,kabartma tozu ,vanilin ve ununu da ekleyip mikserde çırpalım tam kıvamına gelen hamurumuzu yağlanmış borcamımıza dökelim.
 - Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırınımıza verelim piştikten daha sonra fırından alıp soğumaya bırakalım.Servise hazır afiyet olsun ????????.