Konut İmali Pudinli Bisküvi Tatlısı

RenkliDusler

Active member
Ev İmali Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt + 1 su bardağı süt
  • 1 paket kakao
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krem şanti
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 paket petibor bisküvi
Ev Üretimi Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Krem şanti ,teremyağ ve bir su bardağı süt hariç bütün gereçleri bir tencereye koyup karıştıralım.
  2. Kaynamaya başlayınca altını kısıp yoğunlaşana kadar pişirelim.
  3. Kıvamı ağırlaşınca ocaktan alıp teremyağı ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
  4. Ara orta karıştırarak soğumasını bekleyelim.
  5. Soğuyunca toz krem şanti yı ekleyip mixser ile çırpalım.
  6. Kalan süte teker teker batırıp çıkardığımız bisküvileri tepsiye dizelim üzerine puding dökelim.
  7. yine bisküvi dizelim puding dökelim bisküvi bitene kadar bu sürece devam edelim.
  8. Soğuması için buzdolabına koyup en az iki saat dinlendirelim.Afiyet olsun.
Bu tanım Teremyağ Lezzet Podyumu yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.

Ev Üretimi Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst