Kral Charles tümörün kötüleştiğini yalanladı

GecKalmam

Member
Tgcom24
“Çok cesaret verici” ilerleme


Kral III. Charles önümüzdeki haftadan itibaren kamu temsil görevlerine sınırlı bir dönüş yapacak. Buckingham Sarayı, hükümdarın doktorlarının kanser tedavisindeki ilerlemeden “çok cesaret aldıklarını” söylemelerinin ardından bunu duyurdu.

Salı onkoloji ziyareti


Instagram gönderisinde, “Majesteleri Kral, yakın zamandaki kanser teşhisinin ardından bir süre tedavi ve iyileşme sürecinin ardından yakında kamu görevlerine dönecek” yazıyordu. “Bu dönüm noktasını işaretlemeye yardımcı olmak için Kral ve Kraliçe önümüzdeki Salı günü tıp uzmanları ve hastalarla buluşacakları bir kanser tedavi merkezine ortak bir ziyarette bulunacaklar. Bu ziyaret, Majestelerinin 2015'te üstleneceği bir dizi dış etkinliğin ilki olacak. önümüzdeki haftalarda” yazısını tekrar okuduk.








Japon imparatorunun haziran ayındaki ziyareti


Buckingham Sarayı ayrıca Kral ve Kraliçe'nin Haziran ayında Japon İmparatoru ve İmparatoriçe Eşini kabul edeceğini duyurdu: Bunun, bir Japon devlet başkanının 1998'den bu yana Krallığa yaptığı ilk ziyaret olduğu göz önüne alındığında bu olağanüstü bir olay.

Normalliğe kademeli dönüş


BBC'ye göre, Camilla'nın da açıkladığı gibi faaliyetlerine dayatılan sınırlamalara dayanamayan Carlo, kademeli olarak normale dönüş ihtimalinin kendisini “güçlü bir şekilde cesaretlendirdiğini” hissediyor. Bir yandan hükümdarın sağlığına ilişkin temkinli iyimserlik işaretleri eksikken, diğer yandan Buckingham Sarayı'nın belirttiği gibi tedavisinin ne kadar süreceğini “söylemek için henüz çok erken”.

Sunak: 'Muhteşem bir haber'


Ancak Carlo'nun sağlığına ilişkin duyuru, X profilinde “Hafta sonu için harika bir haber” yazan Başbakan Rishi Sunak tarafından sevinçle karşılandı. Ve bu, son haftalarda, kendisi de bir tümörle mücadele eden ve tedavi gören Prenses Kate'in aksine, Windsor'daki Paskalya ayini vesilesiyle Kral'ın halk arasında görülmeye başlandığı bir dizi olumlu işaretin ardından geldi. geçen ay dokunaklı bir videoda kendisinin de duyurduğu gibi kemoterapi.


Öte yandan hükümdara, Saray içindeki resmi toplantılara daha fazla kişiyle katılma yetkisi verilmişti; daha önce bu toplantılar, Başbakan Sunak gibi olağan haftalık toplantılarda hazır bulunan birkaç kişiyle sınırlıydı ve ayrıca önemli miktarda yeşil para da alıyordu. Kraliçe Camilla ile Ekim ayında Avustralya'ya iki haftalık resmi bir ziyaret için ışık doğdu.


Amerikan çevrimiçi gazetesi Daily Beast'in sansasyonel ifşası tamamen farklı bir yöne gidiyor; buna göre, belirsiz kaynaklara dayanarak, Carlo'nun cenazesini organize etmenin kod adı olan Menai Köprüsü Operasyonu planları, durumun kötüleşeceği varsayılarak güncellendi. hükümdarın. Palazzo bu söylentilere yanıt vermedi ve Carlo'nun kamusal faaliyete dönüşünü doğrudan duyurmayı tercih etti.
 
Üst