Neon Abyss, Epic Gameste Fiyatsız Oldu

BadılCan

Member
Epic Games, uzun müddettir fiyatsız oyunlar sunmakta. Perşembe günü çıkan bu fiyatsız oyunları, beşerler bedavaya alabilir. Artık bir daha gizemli oyun konseptine geçtiler ve birkaç gün evvel oyun duyurulmadı. Sonunda bu sefer de geçti ve Epic Games’in bu haftaki fiyatsız oyununun Neon Abyss olduğunu deklare etti.

Epic Games, aktifliğin ikinci gününde oyunculara Neon Abyss’in fiyatsız olacağını deklare etti. Oyunun Steam fiyatı 60 TL’dir. Oyunu bugün 19:00’da hesabınıza eklerseniz oyun büsbütün size ilişkin olacaktır.


Neon Abyss Nasıl Bir Oyun?

Neon Abyss isminden da anlaşılacağı üzere bizi ışıkla dolu bir dünyaya gdolayıyor. Hades kendisi için bir takım kurdu ve çağdaş yaradanlara savaş açtı. Bu yeni rableri yok etmeye çalışarak bu savaşa ortak olması için bu özel takımın üyelerinden birini seçtik.

2D oynatıcıda çeşitli objeler ve zindanlar bulunur. Farklı rakiplerle atış yaparak ilerlediğinizi anlayacaksınız. Bunun kulağa enteresan gelen bir platform oyunu olduğunu var iseyalım.

Neon Abyss’te, uçuruma gizlice girip yeni tanrıyı yenebilen Hades’ten oluşan özel bir takım olan “soğuk manga”nın bir üyesi olarak oynayabilirsiniz. Her oyun oynadığınızda yeni odalar, eşyalar, işverenler, özel kurallar ve hatta yeni sonlar sizi bekliyor. Lakin her zindan eşsiz ve genişletilebilir olduğundan kendi oyun tarzına ahenk sağlayabilir.
 
Üst