Red Bull Campus Clutch Türkiye şampiyonları; “Hedefimiz dünya şampiyonluğu”

GonulYolcusu

Global Mod
Global Mod
Üniversite öğrencilerinin ülkesini ve okullarını temsil etmesine imkan sağlayan üniversiteler ortası dünyanın en büyük küresel VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch Dünya Finali için geri sayım başladı. Ülkelerinde birinci olmayı başaran üniversite kadroları 4-9 Aralık tarihlerinde Brezilya’da karşı karşıya gelecek. Türkiye şampiyonu olup dünya finaline katılmaya hak kazanan Werder Weremem kadro oyuncuları Fanatik.com’un sorularını yanıtladı.

“Hedefimiz dünya şampiyonu olmak”

Turnuva müddetince istikrarlı bir performans ortaya koyduklarını söyleyen Mert Demirci, “Red Bull Campus Clutch Türkiye Finali’ni hoş bir izleyici kitlesi önünde oynadık ve şampiyon olmayı başardık. Artık gayemiz ise her vakit olduğu üzere ülkemizi en yeterli biçimde temsil edip dünya şampiyonu olmak. Finale hazırlanırken sistemli bir biçimde idman yapıyoruz diyebilirim. Program ile ben ilgileniyorum ve istikrarlı bir yol izliyoruz. Final serisine uygun bir strateji ile âlâ performans sergileyeceğimize inanıyorum. Red Bull Campus Clutch profesyonelce düzenlenen bir turnuva. Red Bull bu turnuvalarla gaming kesimine ve esporculara takviye oluyor” diye konuştu.

“Oyuncuların önünü açıyor”

Türkiye şampiyonluğunun sürpriz olmadığını söyleyen Mustafa Tabakoğlu ise, “Dünya finalinde de tek maksadımız şampiyonluk. Grup olarak birbirimize güvenip oynayacağız ve başaracağız. Red Bull yaptığı bu turnuvalar yardımıyla birfazlaca oyuncunun önünü açıyor, geleceğine taraf veriyor. Bu yüzden gaming dünyasına epey katkısı olduğunu düşünüyorum” dedi.
 
Üst