Red Bull M.E.O. Wild Rift için son elemeler!

GonulYolcusu

Global Mod
Global Mod
Üçüncü dönem dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da bu sene oyuncular, PUBG Mobile ve Wild Rift’te oyunun istikrarlarını değiştirmek ve en güzel olduğunu kanıtlamak için kozlarını paylaşıyor. Red Bull M.E.O.’nun Wild Rift ayağındaki son elemeler bu hafta 8-10-11-12 Aralık tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. Elemelerin akabinde Play-Off tipine kalan kadrolar, 17 Aralık’taki Türkiye Finali’ne katılabilmek için uğraş verecek. Red Bull M.E.O.’da yeteneklerini sergilemek isteyen oyuncular redbull.com/meo adresinden detaylı bilgi alıp bu maceraya kayıt olabiliyor.

Dünyanın en rekabetçi taşınabilir oyun turnuvalarından Red Bull M.E.O. dördüncü dönem heyecanı Türkiye’yi sardı. Üçüncü dönem dünya finalinin Türkiye’de gerçekleştirildiği Red Bull M.E.O.’da oyuncular PUBG Mobile ve League of Legends: Wild Rift oyunlarında kozlarını paylaşıyor. Kayıtların sürdüğü turnuvaya katılan ekipler, her iki oyun için planlanan sekizer online eleme cinsinde Play-off’lara kalmak için gayret veriyor. Red Bull M.E.O’nun Wild Rift ayağındaki son elemeler ise bu hafta 8-10-11-12 Aralık tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. Elemelerin akabinde 15 Aralık’taki Play-Off tipine kalan ekipler, 17 Aralık’taki Türkiye Finali için gayret verecek. Red Bull M.E.O.’da yeteneklerini sergilemek isteyen oyuncular redbull.com/meo adresinden bu maceraya kayıt olabiliyor.

Kazananları bekleyen kuvvetli süreç

Red Bull M.E.O. dördüncü dönemde League of Legends: Wild Rift Türkiye Şampiyonu olan grup kupalarını kaldırdıktan daha sonra bölge finalleri biletini kapıp, Türkiye’yi milletlerarası arenada temsil edecek. PUBG Mobile’ın Play-Off cinsine yükselen kadrolar ise bu basamakta Türkiye’nin en uygun profesyonel PUBG Mobile gruplarıyla karşı karşıya gelip şampiyonluk için ter dökecek.
 
Üst