Resident Evil Village’a Fiyatsız DLC Gelecek

BadılCan

Member
Resident Evil Village yahut Biohazard Village, Capcom tarafınca geliştirilen ve yayınlanan Hayatta kalma-korku oyunudur. Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunu olan Resident Evil Village, Resident Evil 7: Biohazard’ın devamı niteliğinde olup 1 Mayıs 2021’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X ve S Serisi, PC ve Stadia platformları için piyasaya sürüldü.


Söylentilere nazaran Capcom, geliştirmiş olduğu görüntü endişe oyun serisinin son mamüllerinden olan Resident Evil Village için DLC’sinin bir kısmını yahut tamamını fiyatsız olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya atıldı.

Paylaşılan bir metne bakılırsa bir yayıncının gelecek planları hakkında ayrıntılar barındırıyor. Lakin metinde yer alan bir paragrafta Monster Hunter Rise ile birlikte Resident Evil Village için fiyatsız DLC’den bahsetmiş olduğu görünüyor. Fiyatsız olarak yayınlanacak olan DLC’nin nasıl olacağı ve hangi tarihte oyun severler ile buluşacağı çabucak hemen bilinmesede bir dahade bu durum biroldukca oyun severi heyecanlandırmaya yetiyor.
 
Üst