RenkliDusler
Active member
Soslu Parfe Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 3 su bardağı süt
 - 1 su bardağından bir parmak eksik un
 - Yarım su bardağı şeker
 - 1 paket krem şanti (tekli olacak)
 - 1 küçük paket bebe bisküvisi(172 gr olan)
 - 1 kahve fincanı fındık yada fıstık kırığı
 - 1 paket toz çikolata sosu
 - 2.5 su bardağı süt
 - 1 paket kare sütlü çikolata
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Kreması için 3 bardak süt,şeker ve un bir tencereye alıp pişiriyoruz.
 - Altını kapatınca 1 poşet toz santiyi ekleyip mikser ile 2 dakika kadar çırpıyoruz.
 - Akabinde fıstık kırığını ve bebe bisküvisini kırmadan bütün olarak ek ediyoruz.
 - Küçük bir borcama döküp ılımaya bırakıyoruz.
 - Çikolata sosu için, 2. 5 su bardağı sütü bir tavaya alıyor üzerine toz çikolata sosunu ekleyip ocağa alıyoruz ve pişiriyoruz.
 - Göz göz olunca ocağın altını kapatıyoruz.
 - 1 paket çikolatayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştırıyoruz.
 - Parfenin üzerine döküp dolapta bir gece bekletip servis ediyoruz.