RenkliDusler
Active member
Sütlü Tatlı Tanımı İçin Gereçler
Muhallebisi için;
Not EkleTanımı Yazdır
Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								Muhallebisi için;
- Yarım su bardağı un
 - Yarım su bardağı nişasta
 - 1 su bardağı şeker
 - 1 litre süt
 - 1 tane yumurta
 - 1 poşet krem şanti
 
- 1 tatlı kaşığı nişasta
 - 1 su bardağı su
 - 1 su bardağı çilek reçeli
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Krem şanti hariç bütün materyalleri tencereye koyup karıştırıyoruz. Ocağımıza alıp öpücük ???? atana kadar kaynatıyoruz. Kaynayınca altını kapatıp krem santiyi ekliyoruz.
 - Muhallebimiz kenarda ılırken bizde peltemizi yapalım.
 - Nişastayla suyu sos tavasına ekliyoruz.
 - Nişastayı eritiyoruz ve üzerine çilek ???? reçelini ekliyoruz.
 - Kıvam alınca altını kapatıyoruz yani öpücük ???? atmaya başladığında. ????.
 - Bardağımızın yarısından biraz fazlası olacak biçimde muhallebiden koyuyoruz üzerine de peltemizi ekliyoruz.
 - Birkaç saat buzdolabında dinlendiriyoruz veeee servise hazır.
 
Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı