Tencerede Suffle

RenkliDusler

Active member
Tencerede Suffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 çay bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Arasına nutella
Tencerede Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ile şekeri çırpalım.
  2. sonrasındasında sıvı yağ, süt, kabartma tozu, un ve kakao ekleyip çırpmaya devam edelim.
  3. Karışımı suffle kaplarına yarısına kadar koyalım.
  4. Üzerine 1 tatlı kaşığı nuttella koyalım.
  5. sonrasındasında üzerine yeniden karışımla kapatalım.
  6. Tencereye dizdikten daha sonra tencereye kaynamış su ek ediyoruz.
  7. Karışımı 3 dakika kaynamış suda ağzı açık pişiriyoruz.
  8. Kapağını kapatıp 7 dakika daha pişiriyoruz. Dakikalar hayli fazlaca değerli altını kapatıp servis yapıyoruz.
Tencerede Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst