Teremyağlı 16 Kaşık Helvası

RenkliDusler

Active member
Teremyağlı 16 Kaşık Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram teremyağ biraz sıvı yağ
  • 1 su bardağı soğuk su
  • 2 adet yumurta ( çırpılmış)
  • 14 yemek kaşık şeker
  • 16 yemek kaşık irmik
  • 1 paket vanilya
Teremyağlı 16 Kaşık Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm gereç tencerede toparlanacak kıvama gelene kadar pişirilir. Dileğe bakılırsa içine kuru üzümde konulabilir.
  2. Servis yapılırken tarçınla süsleyebilirsiniz.
Not: yapması kolay tadı efsane akşam yemeği konuklarına ikram edilebilecek pratik bir tatlıdır. Deneyenlere afiyet olsun.

Teremyağlı 16 Kaşık Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst