RenkliDusler
Active member
Teremyağlı Karışık Meyveli Turta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3 adet yumurta
 - 1 su bardağı şeker
 - 1 su bardağı un
 - Yarım paket eritilmiş ülker teremyağ
 - 1 paket vanilin
 
- 2 su bardağı süt
 - Yarım su bardağı şeker
 - 1,5 yemek kaşığı un
 - Vanilin
 - 2 yemek kaşığı teremyağ
 
- Karışık mevsim meyveleri
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelik olarak yumurtayla şekeri yeterlice çırpıyoruz.
 - Ardından eritilmiş teremyağını ekliyoruz.
 - Biraz çırptıktan daha sonra 1 su bardağı unu ve vanilini ekliyoruz.
 - Karışıncaya kadar çırpıyoruz. Hamurumuzu turta kalıbına döküyoruz.
 - Kreması için süt,şeker ve unu bir tencereye alıp karıştırarak pişiriyoruz.
 - Pişince 2 yemek kaşığı teremyağını ekleyip altını kapatıyoruz.
 - Turtamız pişip biraz soğuyunca,ılımış kremamızı üstüne döküyoruz.
 - İyice soğuduktan daha sonra istediğimiz meyvelerle süslüyoruz.