RenkliDusler
Active member
Teremyağlı Sufle Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 yemek kaşığı teremyağ
 - 4-5 kare bitter çikolata
 - 1 yemek kaşığı sürülebilir fındık kreması
 - 2 yemek kaşığı un
 - 1 buçuk yemek kaşığı toz şeker
 - 1 adet yumurta
 
- Pudra şekeri
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Teremyağ ve bitter çikolatayı benmari yolu eritin. (çaydanlığın üzerine küçük bir tava oturtup, suyun buharıyla eritebilirsiniz. ).
 - Bir karıştırma kabında yumurta ve şekeri çırpın.
 - Üzerine sürülebilir fındık kremasını ekleyin çırpın.
 - Unu ekleyin çırpın ve son olarak da eritmiş olduğunuz tereyağlı çikolata karışımını yavaş yavaş çırparak ekleyin.
 - Homojen bir kıvam alınca sufle kaplarına paylaştırın.
 - 180 derece fırında 8 -10 dk ortası pişirin.Afiyet olsun 
.